Мимовић: Увек се радујем пуној Маракани, бићемо све бољи

6

Фудбалери Црвене звезде у суботу од 20 часова дочекују Нови Пазар, а неко ко полако постаје стандардан првотимац нашег клуба је талентовани Огњен Мимовић, још један изданак наше црвено-беле академије.

Радујем се свакој новој утакмици, поготово кад играмо на Маракани пред нашим навијачима. Били смо убедљиви против Текстилца, тако да очекујем добру партију и против Новог Пазара, пред што више звездаша. Сезона полако хвата замах, осећамо се све уиграније, и верујем да ћемо из утакмице у утакмицу бити све бољи. Што се мене лично тиче, трудим се да што више напредује и много ми значе савети тренера и старијих саиграча. Доста сам опуштенији на терену него претходнох пролећа и потрудићу се да пружим што боље партије у наставку сезоне. Чекају нас ускоро и квалификације за Лигу шампиона, али смо фокусирани искључиво на прву наредну утакмицу и желимо да тријумфујемо. Квалитетно радимо и са правом смо оптимисти – почео је Мимовић.

На терену је све више Звездине деце, што радује некадашњег ђака наше академије.

Много младих играча је ту, поготово оних који су прошли Звездину школу. Да их не набрајам сад све, али заиста се квалитетно ради и драго ми је што видим много некадашњих саиграча из млађих селекција како данас заједно играмо и у првом тиму. Знамо да звездаши имају посебан осећај према деци пониклој у клубу и да воле да их у што већем броју виде на терену, а мислим да никада раније није био оволики број играча из школе. У комбинацији са искусним домаћим играчима и квалитетним странцима, имамо формулу за успех – закључио је млади дефанзивац.

Претходни текстУпознајте Звездине ривале у плеј-офу Лиге шампиона
Следећи текстДођи на Маракану и навијај за Звездин трећи покер