Дођи на Маракану и навијај за Звездин трећи покер

17

Већ у суботу од 20 часова нас очекује нова утакмица на Маракани, а биће то прилика за трећи „покер“ у сезони, односно за нову победу резултатом 4:0, иако нема спора да је Нови Пазар квалитетна екипа.

Отворила је Звезда нову такмичарску годину победом против Јединства из Уба са 4:0, да би потом идентичан резултат поновила и у трећем колу, против Текстилца, додуше на гостовању. Показала је чета Владана Милојевића да ће и ова сезона бити изузетно успешна, као и Шериф Ендиаје који је са два поготка отворио нову такмичарску годину. Испратио је Шерифа и Александар Катаи који се голом приближио Панчеву, као и томе да постане рекордер Суперлиге, а на дебију се уписао у стрелце и Бруно Дуарте. Било је то сјајно вече на Маракани, баш онакво какво нас очекује и у суботу од 20 часова када дочекујемо Нови Пазар.

У претходном колу, поново победа од 4:0, али на гостујућем терену. Ривал је био Текстилац, утакмица се играла у Бачкој Паланци, а Звезда је још једном показала да је незаустављива. Голгетерске низове су наставили Ендиаје и Дуарте, да би се потом и дебитанти уписали у стрелце. Представили су се на најбољи могући начин звездашима – Тими Макс Елшник и Фелисио Милсон – голом. Сада, у суботу од 20 часова, биће прилика да их звездаши упознају и на Маракани, као и да они прођу кроз чувени тунел, те осете атмосферу о којој су много слушали.

Претходни текстМимовић: Увек се радујем пуној Маракани, бићемо све бољи
Следећи текстМилосављевић и Максимовић прикључени првом тиму