Милсон: Осећам љубав звездаша, желим да их обрадујем голом у суботу

10

Нови играч нашег клуба – Фелисио Милсон је први наступ у црвено-белом дресу уписао на мечу против Текстилца, а указану прилику је искористио на најбољи могући начин постигавши дебитантски гол.

Одиграо сам прву утакмицу, још увек се привикавам и упознајем са саиграчима. Такође, на основу неколико тренинга разумео сам шта тренер жели од мене и трудим се да се што пре прилагодим његовим замислима и систему. Заиста сам срећан што сам тако брзо постигао први гол у новом клубу, већ на дебитантском мечу, осећај је посебан – истакао је Милсон.

Фелисио Милсон је постао трећи играч Црвене звезде који се овог лета на првом мечу уписао у листу стрелаца.

– Невероватан податак, осећам се почаствовано. Желим да наставим у истом ритму и да постижем голове на свакој утакмици, уколико је то могуће.

Ближи се и утакмица са екипом Новог Пазара, а нови крилни нападач наше екипе истиче да се радује првом мечу на Маракани.

Не могу да дочекам утакмицу код куће, на нашем стадиону и пред Звездиним навијачима. Осећам љубав звездаша, од када сам дошао у клуб добио сам доста порука. Због свега тога се веома радујем утакмици која нас очекује у суботу. Желим да се упишем у листу стрелаца што пре и на нашем стадиону – закључио је Милсон.

Претходни текстХванг најбоље оцењени играч Звезде
Следећи текстУпознајте Звездине ривале у плеј-офу Лиге шампиона