Ендиаје наставио голгетерски низ и на јубиларној 50. утакмици

14

Нападач црвено-белих – Шериф Ендиаје се на мечу против Текстилца уписао у листу стрелаца и постигао четврти гол на првенственим мечевима од старта сезоне 2024/25, али и забележио 50. наступ у дресу нашег клуба.

Наставио је Звездин Сенегалац да приказује сјајне партије, па је тако након два меча на домаћем терену и постигнута три гола успео да учинак увећа и на првом гостовању црвено-белих у сезони. Изабраници Владана Милојевића су у оквиру трећег кола Суперлиге Србије у Бачкој Паланци савладали Текстилац са 0:4, а други гол на на мечу је постигао управо Шериф Ендиаје.

Подсећања ради на премијери сезоне и утакмици против Јединства голгетер наше екипе се у два наврата уписао у листу стрелца, док је на мечу другог кола против лучанске Младости постигао један гол, те је тренутно најбољи стрелац лиге са четири поготка на три утакмице. Одмах иза њега се налази Звездин новајлија Бруно Дуарте, који је на три одиграна меча исто толико пута “затресао” противничку мрежу.

Осим по убедљивом тријумфу и поготку, Шериф Ендиаје ће дуел против екипе из Оџака памтити и по јубилеју, будући да је меч против Текстилца био његов 50. у Звездином дресу.

Претходни текстЗвездини бисери – Графичар сигуран на премијери
Следећи текстКарте за Нови Пазар од уторка у продаји