Утакмица живота | Иван Ранђеловић

26

Кроз серијал под називом “Утакмица живота” сви звездаши имају могућност да сазнају који су то најдражи дуели наших бивших асова у црвено-белом дресу. Некадашњи голман Иван Ранђеловић је као свој меч живота изабрао сусрет са великим италијанским Миланом.

Против чувених “Росонера” наш клуб се састајао у више наврата током богате историје, а сваки дуел је остао посебна прича за себе и вечно запамћен од стране навијача. Сусрет црвено-белих и Милана у оквиру квалификација за Лигу шампиона 2006. године је укрстио Звездине асове против фантастичне генерације италијанског тима. Утакмица одиграна на “Сан Сиру” је посебно остала урезана у сећању нашем тадашњем чувару мреже. Играчке величине попут Пирла, Каке, Седорфа, Кафуа, Сержиња и осталих су претендовале да угрозе његов гол, али је рођени Нишлија одлично бранио. Ипак, није могао да заустави чувеног Филипа Инзагија који је на крају успео да обезбеди минималну победу Милана.

У новом издању емисије “Утакмица живота” можете сазнати бројне анегдоте везане за сам дуел и чути како је бивши голман Звезде доживео сусрет са италијанским представником.

Претходни текстПрва фаза обнове сезонских карата завршена, друга почиње 1. августа у 12
Следећи текстДупло злато Вучковићеве на јуниорском Првенству Србије