Милојевић: Сигурни смо у подршку навијача, увек су уз нас

21

Шеф стручног штаба Црвене звезде – Владан Милојевић је изнео очекивања пред меч другог кола државног првенства у оквиру ког ће црвено-бели дочекати лучанску Младост на Маракани у суботу од 20 часова.

Младост је искусна екипа, која игра већ доста дуго заједно. Прошле године су били врло добро пласирани, учествовали су у плеј-офу. Играли су утакмице међу првих осам екипа и показали су свој квалитет. Младост из Лучана је тим који доста добро “држи” простор и незгодни су у транзицији. Морамо да обратимо пажњу на све сегменте, баш из тог разлога што су искусна екипа. Могу брзо да нам направе проблем – рекао је Владан Милојевић.

Истиче стратег црвено-белих да његова екипа напредује из меча у меч, као и да у овом тренутку не размишља да ли ће голман Марко Илић поново оставити своју мрежу нетакнутом.

– Не гледамо у том правцу. Трудићемо се да пружимо наш максимум и побољшамо сегменте игре на којима радимо.

Имали су наши првотимци велику подршку на премијери сезоне, а Владан Милојевић зна да ће навијачи бити увек ту уз тим.

– На претходној утакмици навијачи су били на стадиону у великом броју. Ту су са нама и то врло добро знамо. Када су навијачи у питању ја се “не бојим”.

Није желео искусни тренер да открива да ли ће нападачи Шериф Ендиаје и Бруно Дуарте играти заједно у тандему.

– После данашњег тренинга ћемо видети за који ћемо се састав определити.

Представнике медија је интересовало и како су се по мишљењу шефа струке Црвене звезде показали млади бонус играчи, као и колики ће мотив имати Урош Сремчевић уколико се нађе на терену.

– Мислим да сам дао одговор у претходном питању. Данас имамо тренинг, па ћемо видети који ћемо концепт игре одабрати за сутра.

Говорио је Милојевић о здравственом билтену екипе.

– Адем Авдић је повређен, као и Мирко Иванић. Када је Иванић у питању, налази се у завршној фази припреме за повратак на терен. Надам се да ће од следеће недеље бити у такмичарском ритму. Лучић и Авдић се опорављају, као и Дегенек. Опоравак иде у добром правцу. Треба нам време и не журимо нигде. Похвално је да су вредни и дају све од себе.

Пружио је подршку Владан Милојевић тимовима који се боре за пласман у неко од великих европских такмичења.

Пратио сам утакмице. Честитао бих и дао подршку свим екипама које представљају Србију, јер репрезентују нашу земљу и фудбал. Желим им све најбоље у реванш утакмицама – закључио је Милојевић.

Претходни текстДеца до 14 година бесплатно на Младост
Следећи текстФелисио Милсон нови играч Црвене звезде