Сезонске карте КК Црвена звезда Меридианбет 2024-2025 (процес резервације и куповине)

37

КК Црвена звезда Меридианбет 17. јула почиње са пријавама и резервацијама сезонских карата за сезону 2024-25!

Продаја ће се обавити у ТРИ ФАЗЕ, од којих су прве две намењене за све власнике сезонских карата КК Црвена звезда из претходне сезоне, док ће се у трећој у продаји наћи преостали контигент сезонских карата у слободној продаји.

ПРВА ФАЗА:
РЕГИСТРАЦИЈА И РЕЗЕРВАЦИЈА ЗА СВЕ ВЛАСНИКЕ СЕЗОНСКИХ УЛАЗНИЦА КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ИЗ ПРЕТХОДНЕ СЕЗОНЕ, КОЈИ ЗАДРЖАВАЈУ СВОЈЕ МЕСТО.

Сви власници сезонских карата из сезоне 2023-24 који желе да задрже своје место могу се пријавити и извршити резервацију од 17-30. јула.

Након што изврше пријаву, купце очекује е-мејл са потврдом резервације, а пред почетак почетак продаје и детаљно упутство са инструкцијама за плаћање и преузимање сезонске карте у зависности од опције куповине коју су одабрарали приликом пријаве.

Куповина резервисаних карата обавиће се у периоду од 01.08. до 23.08.2024. године и то онлајн или лично на Малом Калемегдану или продајном месту Tickets.rs – Ушће.

ДРУГА ФАЗА:
Друга фаза се односи на власнике сезонских карата из претходне сезоне који су одабрали опцију да промене своје место. Друга фаза се одвија од 01-14. августа, купце очекује е-мејл 01. августа са могућношћу избора свих слободних места која нису резервисана, а куповину ће моћи да обаве путем онлајн продаје, или лично на Малом Калемегдану. У другој фази сви власници сезонских улазница из сезоне 2023-24 имају могућност да изаберу нова места из преосталог контигента по повлашћеној цени за власнике сезонских карата.

ТРЕЋА ФАЗА:
Сви нови купци ће моћи да купе сезонске карте од 15. августа па до краја продаје сезонских карата за сезону 2024-25. Карте ће бити доступне онлајн на сајту Tickets.rs, као и на Малом Калемегдану и ТЦ Ушће.

*власници сезонских карата из сезоне 2023-24 имају повлашћене цене, без обзира у којој фази обаве своју куповину.

Неопходни кораци за куповину сезонске карте КК Црвена звезда Меридианбет:

У среду, 17. јула, на званичном сајту Клуба биће отворена онлајн пријава за резервацију сезонских карата за такмичарску сезону 2024-25. Сви регистровани чланови Клуба добиће линк за пријаву лично на своју е-мејл адресу. Све информације биће објављене и путем канала комуникације Клуба на друштвеним мрежама.

У циљу помоћи свима који током овог процеса наиђу на неке нејасноће и потешкоће на располагању ће бити „call centar“ за подршку приликом регистрације и контакт путем е-мејла.

Кол центар креће са радом од среде, 17. јула у периоду од 9-17 часова, радним данима.

Контакт телефон: 065/8052153;
Мејл адреса: sezonskekarte@kkcrvenazvezda.rs.

Ова фаза је јако важна како би се олакшао и убрзао процес куповине сезонских карата, а уједно и омогућили додатни бенефити свим регистрованим корисницима, власницима сезонских и чланских карата у будућем периоду.

ДОДАТНЕ ПОГОДНОСТИ:

– Клуб се потрудио да и ове сезоне омогући куповину сезонских карата на рате картицама Интеса и Комерцијалне банке, а корисници ових картица могу да искористе опцију коју имају и купе сезонске на 3 или 6 рата. (ова опција доступна је само на Малом Калемегдану и у ТЦ Ушће)

– За потенцијалне утакмице где је ограничена продаја преосталог капацитета улазница – биће обезбеђено право прече куповине дневне карте уз сезонску карту;

– Власници сезонске карте куповином нове, аутоматски обнављају и чланарину за сезону 2024-25, а цена чланарине је урачуната у цену сезонске улазнице;

– За све власнике и нове купце карата за ПРВИ И ДРУГИ РЕД ПОЧАСНИХ МЕСТА у цену је урачунат и ВИП ХОСПИТАЛИТY програм.

ВАЖНЕ НАПОМЕНЕ:

– И ове сезоне, деца до 6 година имаће право на бесплатан улаз на секторе трибина, партера и Н400, док за сектор ложа сви морају да поседују карту;

Улазнице за децу узраста од 7-15 година доступне су у секторима Трибина Д и Партер 4. Куповина карата за најмлађе обављаће се искључиво на Малом Калемегдану уз приложен документ којим се доказује родитељство и узраст детета;

– За све власнике сезонских улазница омогућена је опција АФТЕРМАРКЕТ, ова апликација и сајт дају могућности свима који су власници сезонских карата, а који нису у могућности да дођу на неку од утакмица КК Црвена звезда Меридианбет, да зараде новац продајом појединачне карте за утакмицу на којој неће бити присутни, а да њихово место буде попуњено, уз могућност да неко други погледа утакмицу!

Aftermarket po prvi put u ovom delu Evrope i Srbiji

– Сезонске карте важиће за све утакмице лигашког дела Евролиге, АБА лиге и Суперлиге Србије, као и за потенцијалне утакмице доигравања Евролиге и све утакмице плеј оф-а АБА Лиге, уколико се буду играле у Београдској Арени, као и утакмице Суперлиге Србије;

Клуб је у петак објавио цене сезонских карата за такмичарску сезону 2024-2025. Комплетну вест можете пронаћи на следећем линку https://kkcrvenazvezda.rs/2024/07/12/budi-deo-jubilarne-80-sezone-nase-zvezde-cene-sezonskih/

Пред нама је историјска сезона у сваком смислу! Чекамо и прославићемо 80. рођендан наше Црвене звезде, али желимо да то осим разним манифестацијама, утакмицама за памћење, победама, трофејима, али на прво месту пуним трибинама – јер је то оно што Црвену звезду чини великим клубом. Људи и огромна подршка коју наша Црвена звезда има већ деценијама и по чему се разликује од других!

Буди део историје и такмичарске 2024-2025!

Претходни текстЕЛ распоред: Црвена звезда Меридианбет креће из Париза
Следећи текстЦрвена звезда учесник првог Купа шампиона!