Караван започео обилазак Републике Српске

13

Традиционални Звездин караван под називом “Звезда је породица” ће наредних десет дана посетити градове у Републици Српској, а прва је на реду била Бијељина.

Да је Црвена звезда заиста вољена и цењена у овом делу Босне и Херцеговине, говори податак да је забележен велики број посетилаца и навијача којима је наш клуб у срцу. Мноштво малишана је дочекало дан да у Бијељину стигну трофеји из колекције нашег музеја, односно пехари намењени шампиону Србије, освајачу Купа и чувени који је освојила генерација “1991” у Барију, када се Звезда попела на кров Европе.

Наши најмлађи навијачи су уживали у фан зони, где су одмерили снаге између себе, али и провели квалитетно време са члановима црвено-беле делегације, који су уживали у дану за нама. Ни ово окупљање није могло да прође без сјајне атмосфере, овековечене најпознатијим Звездиним песмама, које су кроз цело дружење одзвањале Бијељином и поручивале да је то место заиста обојено у црвено-беле боје.

Следећи град у којем ће наша делегација бити гост јесте Брчко, док ће у наредним данима караван посетити и Шамац, Модричу, Зворник, Бања Луку, Шипово, Прњавор, Козарску Дубицу, Приједор, Добој и на крају Српски Брод.

Претходни текстМилојевић: Задовољан сам првим делом припрема, хвала Иванићу што смо добили нову звездашицу
Следећи текстОдржана 30. акција “Црвено-бела крв” – Прикупљено 667 јединица крви