Тактичке финесе за прву проверу

20

Фудбалери Црвене звезде су јутарњи тренинг подредили тактичким замислима Владана Милојевића, а већ сутра од 17:30 их очекује провера против Младости из Лучана.

Доста лепше и пријатније време је дочекало наше првотимце овог преподнева. Они су као и до сада на терен истрчали жељни и орни за доказивањем, а с обзиром да их сутра очекује прва контролна утакмица против Младости из Лучана, овај тренинг је био подређен тактици и раду са лоптом.

Загревање је стандардно започето са вежбама за активацију, док су их на другом делу терена сачекале бројне препреке, како би се што боље припремили за наредних 90 минута, који су изузетно важни, имајући у виду да је већ сутрадан на програму и први припремни меч.

Након преласка на велики терен, играло се на четири гола, а фокус је био на завршници. Увежбавали су наши првотимци до перфекције акције од самог почетка па до завршне егзекуције. Виђен је велики број голова и лепих потеза, а надамо се да ће овако расположени дочекати почетак првенства и одлучујуће изазове у Европи.

Владан Милојевић је у потпуности искористио овај тренинг за организацију и спремање тактике, током свих 90 минута је имао савете за своје изабранике, а након што је последњи звиждук озваничио крај јутарњег тренинга, наши играчи су са осмесима на лицу отишли на одмор до другог, који је заказан за 18 часова.

Претходни текстИза југа Маракане – Тасић и Поповић црвено-бели, Чукић професионалац
Следећи текстЗвезда одрадила последњи тренинг на Златибору