Кнежевић: Радимо вредно, свесни смо шта захтева Звезда

7

Брзо је под кожу звездашима ушао Никола Кнежевић, талентовани фудбалер који је сваку прилику на терену искористио тиме што се уписао или у стрелце или у асистенте.

Било је голова и асистенција, али оно што је мени најбитније, то је да сам освојио дуплу круну са Звездом. Био сам на двојној регистрацији у ОФК Београду, у почетку сам више тамо играо и добрим партијама заслужио да добијем минуте и у Звезди. Успешна сезона је иза мене, али верујем да ће наредна бити још боља. Циљ је дупла круна и Европа са Звездом – почео је Кнежевић.

Вредно се тренира на Златибору.

Напорни су тренинзи, али и очекивали смо да то буде тако. Ради се вредно, али имамо добар опоравак, сјајну исхрану и све услове да припреме прођу у најбољем реду. Тренинзи варирају у смислу дужине и интензитета, али већ сад смо се навикли на то. Ујутру су обично краћи тренизи са већим интензитетом, док поподне они трају дуже и више радимо са лоптом. После јутарњег тренинга, сви се још више ужелимо фудбала. Шалу на страну, сви тренирамо вредно и држимо се заједно.

Кнежевић се својим ставом и понашањем издвојио као „капитен“ међу млађим игарчима.

Драго ми је ако је такав утисак. У сваком случају, велики број млађих играча је ту, и сматрам да и ја још увек спадам у ту категорију. Међутим, много омладинаца и кадета је прикључено тренинзима и за сада одлично раде. Паметни су, труде се, гледају и упијају све савете. Када год могу да им помогнем, то и учиним – подвукао је Кнежевић.

Претходни текстПреминуо наш Драган Капичић (1948 – 2024)
Следећи текстСјајном атмосфером пркосимо киши