Капитен Бранко Лазић Звездин до 2026!

15

Капитен Црвене звезде и рекордер клуба по броју одиграних утакмица и освојених трофеја Бранко Лазић, продужио је у недељу уговор са клубом на још две сезоне!

Наш капитен је овим потписом само потврдио оно што се зна одавно: синоним за верност, истрајност, успехе и чврстину Црвене звезде у последњих 14 година.

Овим потписом наш капитен ће остати у црвено белом дресу са новим уговором пуних 15 сезона, чиме ће претећи такође легенде нашег клуба Владимира Цветковића, Драгишу Вучинића, и досадашњег рекордера Слободана Николића (14 сезона).

Бранко Лазић је рекордер Црвене звезде по свим бројкама. Годинама један од најбољих дефанзиваца у Европи и најбољи у АБА лиги (три пута биран за најбољег дефанзивца регионалне лиге), одиграо је 809 утакмица у црвено белом дресу, освојио је 25 трофеја (7 аба лига, 9 титула првака Србије, 8 купова Србије и Суперкуп АБА лиге) одиграо је и највише европских утакмица у историји клуба.

Капитен и звездина “десетка” Бранко Лазић тако ће наставити да предводи тим на терену, али и као важан део звездине свлачионице као један од њених лидера.

Овим потписом Црвена звезда Меридианбет почела је да решава још један важан сегмент прелазног рока, а то су продужеци уговора важних домаћих играча!

Након Боломбоја и Гедраитиса, Бранко Лазић је трећи играч који је продужио уговор са црвено белима, док је наш тим за такмичарску сезону 2024-2025 појачао и Урош Плавшић.

О даљим корацима у прелазном року, КК Црвена звезда Меридианбет благовремено ће обавештавати јавност.

КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстАндона и Станојевић бронзани на турниру у Сомбору
Следећи текстЦрвено-бели шампиони Србије у мачу!