Ова брука није наша, али титула јесте!

39

КК Црвена звезда Меридианбет огорчен је и осуђује сва дешавања током утакмице број 2 финалне серије Суперлиге Србије, али и покушај изношења неистина од стране КК Партизан касним саопштењем у коме се осим гомила лажи наводи и “ да је договор био да се утакмица настави у четвртак“?

По којим прописима и пропозицијама?

Покушај спиновања, од саопштења спикера да се утакмица наставља у четвртак, преко засипања јавности гомилом дезинформација у тренуцима када се знало да утакмица МОРА ДА СЕ НАСТАВИ ВЕЧЕРАС уз пражњење трибина, имала су за намеру да се ЈАСНА ПРАВИЛА претворе у ПАРТИЗАНОВА ПРАВИЛА!

Нажалост, све оно на шта смо указивали годинама, све аномалије, сва вређања почев од председника државе, преко свих у КК Црвена звезда, председника клуба, чланова његове породице, играча,па и њихове малолетне деце и трудних супруга – постао је „фолклор“ на утакмицама у којима је КК Црвена звезда Меридианбет номинално гост у Београдсској Арени.

Овога пута „неко“ се заиграо у намери да друга утакмица финала са салвама увреда и периодичним инцидентима који су се претворили у неконтролисан напад свим и свачим, буде припрема за трећу утакмицу финала која је требало у загрејаној атмосфери (у случају победе КК Партизан) да се игра у суботу у хали Александар Николић!

Како би спречили било какве спекулације и лажи КК Партизан из „касног“ саопштења, играчи КК Црвена звезда Меридианбет НАПУСТИЛИ СУ ТЕРЕН заједно са судијама, не због вербалног деликта и вређања супруге председника КК Црвена звезда, већ зато што су били засути гомилом предмета који су убачени у терен и ка њима, почев од упаљача, флашица са водом, шрафова, пљувања… И то није била њихова самостална одлука – ЈЕР СЕ ПРАВИЛА ЗНАЈУ! Све остало је НЕИСТИНА али и стављање мете на чело појединим људима, како би се прекрила нечија неспособност и јавашлук!

Нажалост, ово је само кулминација свега што се догађа у последњих неколико година, на првом месту лицемерја у коме се изједначавамо са КК Партизан, иако су све утакмице у организацији КК Црвена звезда у АБА и Суперлиги Србије биле организоване без икаквих инцидената! Осим пете у финалу плеј офа АБА лиге, када нам је хала испражњена!

Нажалост „друге“ организоване од „других“ нису!

Први тим КК Црвена звезда Меридианбет изашао је на терен заједно са судијама како би се утакмица завршила у среду увече у предвидјеном року, јер је то тако кажу прописи лиге, коју КК Партизан није играо две сезоне и то без икаквих санкција и последица!

Ко има право да доноси одлуку да се наставак утакмице игра у четвртак??? И по којим правилима? Навијачи Партизана као што је милионски аудиторијум видео у „разговору“ са играчима и тренером њиховог клуба?

Правила су јасна и ВАЖЕ ЗА СВЕ!

Дужни смо да подсетимо да је наш први тим пети меч финалне серије АБА лиге у сезони 2021-2022 одиграо пред празним трибинама, након паузе од преко 70 минута чекајући у свлачионици како би се испразнила дворана. Тада је захтев КК Црвена звезда да се наставак утакмице одигра дан касније одбијен, а то је нашем тадашњем тренеру Радоњићу лично саопштио тренер КК Партизан Желимир Обрадовић.

Само неколико дана након тога, уследило је и саопштење које иронијом судбине и данас две године касније значи мртво слово на папиру када су НЕКИ у питању ! Зашто, видели смо по свим дешавањима у Београдској Арени у среду увече 05.06.2024.године!

Дужни смо да подсетимо јавност да је у том саопштењу измедју осталог наведено „да КК Партизан не жели да буде део хулиганских пирова…“?

… Данас је 06.06.2024. године, верујемо да се многи присећају шта се све догађало у међувремену…КК Црвена звезда Меридианбет сматра да је вечерас након свих гестова добре воље, прелазака преко најморбиднијих вређања, напада на играче који су репрезентативци ове земље, сликања испред увредљивих транспарената странаца на којима се вређају репрезентативци Србије, морбидних мајица и транспарената, паљења свећа испред Арене… пређена црвена линија због нечијих хирова или немогућности да контролише „своје“ присталице. То више није наш проблем!

Свим Звездашима честитамо нову титулу првака Србије – девету узастопну по реду и за нас највреднију, јер свака титула се броји, а посебно оне које долазе из шампионата Републике Србије земље из које смо!

КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстЧачани угостили шампионски караван
Следећи текстРезиме Звездиних голмана