Порука председника КК Црвена звезда Меридианбет пред другу утакмицу финала

31

КК Црвена звезда Меридианбет након вођства од 1:0 у финалној серији, седме узастопне победе у дуелима са екипом Партизана, увиђа (као и већина објективне спортске јавности) да се опет, сада већ и нескривено скреће пажња са потпуно заслужено извојеване победе нашег тима неодмереним изјавама, изговорима и алибијима.
Сматрамо лицемерним да уз бројне изговоре, моралне придике деле они који лигу земље у којој живе и раде (и од које добијају огромну финансијску помоћ) нису играли последње две сезоне – без икаквих казни и последица!

Као Клуб смо изузетно незадовољни суђењем у првој утакмици финала, у којој је наш први тим тешко оштећен. Очигледно је да је“ тортура“ којој су изложене српске судије од стране тренера и спортског директора, и која траје већ месецима, почела да „даје резултате“!

КК Црвена звезда Меридианбет актуелни освајач Купа Радивој Кораћ и АБА лиге, очекује у среду увече нормалне услове за игру у сваком смислу, на терену и око њега.

Поводом свих дешавања у првој утакмици и након ње, а пред други дуел финала, звездашкој и објективној кошаркакој јавности, обратио се председник клуба Небојша Човић, а његову изјаву можете погледати у видео формату испод:

Претходни текстГлазер најстандарднији у освајању дупле круне
Следећи текстРадуле Радуловић треће појачање црвено-белих