Немања Стојић у Црвеној звезди

43

ФК Црвена звезда наставља са активностима када је летњи прелазни рок у питању и са великим задовољством можемо да објавимо да је репрезентативац Србије – Немања Стојић потписао трогодишњи уговор са нашим клубом. Стојић ће Звездин играч формално постати првог дана летњег прелазног рока.

Пресрећан сам што сам се вратио у Црвену звезду. Ишао сам заобилазним путем, али сам сад стигао до првог тима и сјајан је осећај поново бити на Маракани. Већ сам радио са тренером Милојевићем, и познајем много саиграча, тако да верујем да ћу се брзо адаптирати и да ћемо правити још веће резултате и успехе са клубом – рекао је Стојић који је задужио дрес са бројем 15.

Стојић који је рођен 15. јануара 1998. године је у Звезду први пут дошао као омладинац у генерацију Рачића, браће Илић, Терзића и Јовељића, након чега се калио у Графичару и Златибору. Наступао је потом за Металац и ТСЦ у чијем дресу је скренуо пажњу на себе, постао репрезентативац Србије и један од најбољих фудбалера у Суперлиги. За ТСЦ је на 78 утакмица постигао пет голова, а Србију ће представљати на Европском првенству које следи, заједно са саиграчима Спајићем и Мијаиловићем, након чега ће се сва тројица прикључити екипи.

Претходни текстРезиме сезоне омладинаца Звезде
Следећи текстЦрвена звезда Меридианбет повела са 1:0 и стигла и до 2000. победе у историји клуба!