Дерби само са домаћим навијачима – Апел КК Црвена звезда Меридианбет

19

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет отварају финалну серију Суперлиге Србије у понедељак против екипе Партизана. Прва утакмица, на којој је домаћин КК Црвена звезда, на програму је 3.6. у 20 часова.

КК Црвена звезда ће заједничким снагама са свим службама безбедности учинити све да утакмица протекне у најбољем реду!

Клуб још једном позива све своје навијаче да у понедељак испуне дворану до последњег места, помогну екипи да у спортском амбијенту уз фер, коректно и спортско навијање, дође до важне победе на старту финалне серије!

КК Црвена звезда још једном подсећа ДА НА УТАКМИЦУ УЛАЗЕ САМО ВЛАСНИЦИ СЕЗОНСКИХ КАРАТА!

У дворану ће моћи да уђу само они који донесу сезонску карту физички – улазак са сезонским картама које су сликане на мобилним телефонима (QR code) и одштампане сезонске на папиру неће се важити!

Капије дворане биће отворене два сата пре почетка меча, а КК Црвена звезда апелује на све који буду долазили у дворану, да се ка њој упуте раније, због врло детаљних контрола које ће бити спроведене на свим улазима.

Немојте носити упаљаче, ранчеве, било какве торбице, ковани новац. Такође, на улазима ће се одузимати и флашице са пићима!

КК Црвена звезда Меридианбет још једном апелује на све наше Звездаше који ће се у понедељак наћи у хали „Александар Николић“ да не наседају на било какве провокације, не бацају ништа на терен, не вређају никога и амбијентом за који не сумњамо да ће бити „ветар у леђа“ помогну нашем тиму да дође до врло важне победе!

Улаз у халу „Александар Николић“ обављаће се као и раније када је КК Црвена звезда Меридианбет организовала бројне утакмице у нашој хали по следећем распореду.

КК Црвена звезда Меридианбет са жаљењем обавештава јавност да предлог навијача Црвене звезде и Клуба, да на предстојећим финалним утакмицама Суперлиге Србије, буде присутни и гостујући навијачи (5% капацитета дворане домаћег клуба), што даје посебну драж дербију, није наишао на разумевање друге стране, што можете прочитати испод текста.

БУДИ ЗВЕЗДИН ШЕСТИ ИГРАЧ У НАШОЈ КУЋИ САДА КАДА ЈЕ ВАЖНО!

Претходни текстЗвездин караван у Никшићу завршио обилазак Црне Горе
Следећи текстЦрвена звезда победник Купа Србије у веслању!