Давидовац и Сферопулос: Концентрација јако важан фактор, уз пуну халу и спортско навијање

28

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет од понедељка улазе у финалну борбу и за трећи трофеј у сезони, титулу првака Суперлиге Србије!

Први меч финалне серије играће се у хали „Александар Николић“ са почетком у 20 часова.

Црвено бели су већ освојили Куп Радивој Кораћ, а након тога и АБА лигу са доминантних 3:0 у финалу, али тренер Јанис Сферопулос и екипа желе одличну (и врло напорну сезону) сезону да заврше освајањем још једног трофеја:

Играмо финале Суперлиге, за нас је врло важно да будемо ментално спремни. Концентрација ће бити изузетно важна за ову финалну серију, и то концентрација да будемо спремни да се држимо нашег плана и у нападу и у одбрани. Очекујем и позивам наше навијаче да дођу да нас подрже, али и да покажу спортску културу – рекао је пред прву утакмицу тренер КК Црвена звезда Јанис Сферопулос.

Подећамо, да ће у понедељак улазак у дворану бити омогућен власницима сезонских карата, а капије дворане биће отворене два сата пре почетка утакмице!

КК Црвена звезда још једном подсећа ДА НА УТАКМИЦУ УЛАЗЕ САМО ВЛАСНИЦИ СЕЗОНСКИХ КАРАТА!

У дворану ће моћи да уђу само они који донесу сезонску карту физички – улазак са сезонским картама које су сликане на мобилним телефонима (QR code) и одштампане сезонске на папиру неће се важити!

Распоред улаза је следећи:

Очекује нас изузетно тешка утакмица, крај је сезоне, која јесте врло успешна, али смо имали много повреда, напори су били изузетно велики. Међутим, све се то заборавља када изадјемо на терен. Мотив је велики, могућност да се освоји још један трофеј и заокружи врло успешна сезона. Одлично се познајемо са екипом Партизана, нема ту више ни најмањих тајни, зато ће те ситне ствари, концентрација, мањи број грешака, детаљи бити пресудни у овом финалу. Наше је да одиграмо агресивно, чврсто, и дођемо до уводне победе – рекао је Дејан Давидовац уз додатни позив навијачима:  – Надамо се пуној хали наших навијача, много су нам помогли ове сезоне, посебно када смо освајали трофеје. Позивам их да дођу и подрже нас уз фер и спортско навијање и у понедељак – рекао је Давидовац.

Због ограничења броја страних играча у завршници Суперлиге, црвено бели ће наступити без Мајка Тобија, Џавонте Смарта и Фредија Гилеспија.

Други меч финала игра се већ 05.06.2024. године такође са почетком у 20 сати (Београдска Арена), док је евентуална „мајсторица“ чији би домаћин поново био наш клуб, заказана за суботу 08.06.2024. године са почетком у 20:30.

КК Црвена звезда Меридианбет апелује на све наше присталице које се буду нашле у дворани током прве утакмице, да навијају фер и спортски, без убацивања предмета на паркет, било каквог вређања ривала уз максималну подршку нашем тиму на паркету!

Претходни текстЗвездин подмладак са шест медаља са Првенства Београда
Следећи текстОбрадинов и Секуловић златне на турниру „Арена опен“