Иза југа Маракане – Млађи кадети прославили титулу

45

Изабраници Немање Јокића су два кола пре краја првенства, победом на гостовању над екипом 011 на гостовању резултатом 2:4 и тако математички обезбедили шампионску титулу, да би се у последњем колу, од успешне сезоне опростили победом над Жарковом на домаћем терену резултатом 2:1.

Млађи кадети Црвене звезде су у оквиру последњег кола првенства савладали Жарково резултатом 2:1, а за голове су били заслужни Милош Петровић и Балша Паповић.

Звездине млађе кадете је током првог дела сезоне предводио стручни штаб који су чинили: Милан Миленковић, Немања Јокић, Михаило Јовичић, Немања Костић и Дарко Младеновић, а током пролећног дела шампионата су наступали под командом: Немање Јокића, као главног тренера, Александра Марковића, Бориса Бркића, Дарка Младеновића и Михаила Степановића.

Пред почетак пролећног дела првенства је дошло до ротација у тиму, неки играчи су спуштени, а неки прекомандовани из кадета Црвене звезде и Графичара, али смо на старту зимских припрема смо имали јасну слику са каквим тимом располажемо. Функционисали смо веома добро, те смо направили серију од шест везаних победа, а кључну предност у првенству смо направили победом над вечитим ривалом од 2:1, коју смо до краја задржали. Били смо доминантни и контролисали ситуацију што на терену, што на табели. Момци су се развијали на прави начин, па су тако двојица играча уписала наступе и за кадетску селекцију Звезде, такође, шест фудбалера је играло и за репрезентацију Србије, што говори да смо радили на прави начин. Честитао бих играчима и стручном штабу на успеху – речи су Немање Јокића.

За млађе омладинце у сезони 2023/24 су наступали: Урош Николић, Вук Боровић, Матеја Станковић, Филип Максимовић, Вукашин Тамбурић, Балша Паповић, Андрија Милашиновић, Лука Богдановић, Стефан Костић, Лазар Николић, Ђорђе Вранић, Стефан Стевић, Петар Попадић, Урош Драгишић, Немања Јевђић, Јован Мрваљевић, Вељко Журић, Милош Петровић, Данило Карановић, Лука Јовановић, Василије Суботић, Димитрије Шарић, Алекса Антић, Павле Крстић, Стефан Јанковић и Данило Младеновић.

Претходни текстЗвезда ТВ | Тимско фотографисање 2023/24
Следећи текстЗвездини бисери – Победе омладинаца и кадета за крај сезоне