Милојевићу уручено признање за 200. утакмицу

18

Шеф стручног штаба нашег клуба – Владан Милојевић је на 173. вечитом дербију обележио јубиларну 200. утакмицу на клупи Црвене звезде, а пред почетак меча последњег кола Суперлиге Србије симболично признање је нашем стратегу уручио спортски директор – Митар Мркела.

На најлепши могући начин – победом, наши првотимци су украсили 200. меч на клупи Црвене звезде свом шефу Владану Милојевићу. У прелепом амбијенту на стадиону “Рајко Митић” задовољство и славље је протекло у сјајној атмосфери, коју ће популарни “Кларк Кент” сигурно памтити до краја живота.

Наставио је Милојевић да ниже победе од повратка у наш клуб, а навијачи су га громогласним аплаузом поздравили пред почетак утакмице са Чукаричким. О шефу стручног штаба нашег клуба се може говорити само у суперлативу, будући да се ради о тренеру који је исписао нове странице Звездине историје у 21. веку. Такође, Владан Милојевић је предводио црвено-беле и на 44 европска дуела, и по том параметру је рекордер нашег клуба. Са црвено-белима је до сада два пута био учесник групне фазе Лиге шампиона, као и једне у Лиги Европе када је заједно са првотимцима Звезде изборио и европско пролеће.

Претходни текстДодела плакета спонзорима и пријатељима ОК Црвена звезда
Следећи текстЦрвена звезда – Чукарички 4:1 (1:1)