Драговићев опроштај од Звезде на прослави титуле

37

Александар Драговић, актуелни капитен Црвене звезде ће се сутра на утакмици против Чукаричког (19 часова) опростити од вољеног клуба. Ту одлуку је данас на пријатељском састанку саопштио управи клуба.

Велики играч постајеш оног тренутка када испуниш своје дечачке снове, а о љубави према Звезди си свима задао домаћи задатак. Када схватиш да упркос томе што имаш више од 100 утакмица у најбољим лигама на свету и у дресу репрезентације, нећеш бити све оно о чему си маштао, ако не обучеш црвено-бели дрес, е онда си ти звездаш од главе до пете! И све оно што си икада урадио стаје у тај осећај када изађеш из чувеног тунела, а око тебе 50 хиљада звездаша, јер то је нешто друго, то није само фудбал. То је испит карактера који си ти положио чистом десетком.

Велики човек остајеш када и после свега тога будеш сваки дан насмејан, срдачан, расположен. Када постанеш свестан да си ти клуб који представљаш и који волиш, онда у сваком тренутку знаш како треба да се понашаш. Хвала ти што си нас све још једном подсетио колико је Звезда моћна и колико Звезда може да се воли. Зидови Маракане ће заувек причати о једној великој љубави, а твоји клизећи стартови ће бити урезани у глави свих навијача који те толико обожавају.

Хвала Црвеној звезди на изузетној понуди и на свему што ми је дала. Веома ми је тешко, али донео сам одлуку у договору са породицом да се вратим у Аустрију – рекао је Драговић након што је саопштио свима своју одлуку.

Навијачи, дођите сутра на утакмицу против Чукаричког која је на програму од 19 часова и поздравите Александра Драговића!

Претходни текстУ сусрет противнику – Чукарички
Следећи текстНикад не заборави ко ти је био Ђед