КК Црвена звезда Меридианбет – Поново неистине и аутопројекција!

26

КК Црвена звезда Меридианбет приморан је поново да се огласи, јер су саопштења испоставља се, једини начин да спречавамо неистине којих је све више, и откривамо јавности шта се заправо догађа!

Нови спин и саопштење у коме се наводи да је „неко исекао минут снимка“ и то пошто је првотимац нашег клуба Стефан Лазаревић већ дао изјаву полицији и надлежним органима већ спада у домен научно фантастике!

КК Црвена звезда Меридианбет није већ више од месец дана корисник услуга Београдске Арене од утакмице четвртфинала плеј офа АБА лиге са Студентским Центром?

Први пут смо се нашли у Арени после месец дана у недељу, и немамо никаквих могућности да технички обрађујемо било какве снимке надзорних камера из ове дворане, као што нечија машта умишља! Ако минут снимка недостаје то треба да образложи руководство Арене и њихово техничко особље, јер је КК Црвена звезда Меридианбет објавио комплетан снимак до кога је дошао у посед, а не „исечену“ верзију и комад по систему „како нама одговора“!

Оно што је чињеница је да је играч КК Црвена звезда Меридианбет Стефан Лазаревић задобио два ударца и повреде због којих не може да игра кошарку!

Спортски директор КК Црвена звезда Меридианбет Милан Дозет такође се нашао на мети неистина у истом саопштењу, иако није био физички присутан када се инцидент догодио (налазио се на састанку у тренерској канцеларији са првим тренером Јанисом Сферопулосом), већ се након њега у цивлизованом разговору са првим тренером КК Партизан који такође није присуствовао инциденту, сложио да тензије морају под хитно да се спусте!

Све остало спада у домен грубих неистина у којима неко умишља, ваљда по моделу аутопројекције да овакав инцидент може да се заташка и то уз велики број сведока и снимке камера? Једина непобитна чињеница је да КК Црвена звезда Меридианбет нема свог играча у трећој утакмици на располагању због повреда које је задобио, као ни да спортски директор клуба по својој позицији не може самостално да доноси овако крупне одлуке попут заташкавања овако великог инцидента!

КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстДоста са лажима (ВИДЕО)
Следећи текстТријумф Звездиних џудиста на Купу Цара Константина