Ватерполисти поражени у Шапцу у првом мечу за 3. место

28

Ватерполисти Црвене звезде поражени су у Шапцу од домаћина 11:9 (4:4, 3:3, 2:1, 2:1), у првој утакмици доигравања за 3. место у Суперлиги Србије.

Слободан пад нашег тима се наставља, то је успео да искористи и Шабац и дође до предности у првом мечу. Треће место на табели доноси место у квалификацијама за Лигу шампиона и сатисфакцију, што бољу позицију за историјске књиге, али за Црвену звезду у овом тренутку и више од тога.

Није могао Александар Филиповић да рачуна на суспендованог Николу Бурсаћа и повређеног Гаврила Суботића.

Шабац се два пута враћао у меч, стизао до 4:4, затим и 7:7 пред полувреме, да би наставио серију између две четвртине и преломио утакмицу, (9:7). Звезда је успела да дође до 10:9, али је Кораћ погодио за коначних 11:9.

Три гола Радовића, два је постигао Басара, по један Данковић, Марковић, Васић и Гогов.

Реванш је на програму наредне недеље.

ШАБАЦ Еликсир – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 11:9 (4:4, 3:3, 2:1, 2:1)
Шабац, базен: „Градски“. Судије: Виријевић и Станојевић. Искључења: Шабац 15, Црвена звезда 18. Петерци: Црвена звезда 1(1).

ШАБАЦ ЕЛИКСИР: Живојиновић, Мараш, Новаковић, Репановић 1, Томић, Круг 1, Бараћ 1, Станић, Мачић 1, Драговић 3, Стојановић 1, Кораћ 2, Гавриловић, Тохољ 1. Тренер: Немања Лишанин.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Живковић, Данковић 1, Марковић 1, Васић 1, Гогов 1, Басара 2(1), Вукићевић, Семан, Милојевић, Радовић 3, Ивановић, Поповић. Тренер: Александар Филиповић.

Претходни текстЗвездин МВП против Напретка
Следећи текстРутински тријумф омладинаца у Новом Саду