Звездин МВП против Напретка

16

У победи Црвене звезде против Напретка у у Крушевцу резултатом 0:4, неколико фудбалера се наметнуло да понесу титулу најкориснијег играча утакмице, с обзиром да је двоструки стрелац био Урош Сремчевић, а по један гол и две асистенције су уписали Александар Катаи и Никола Кнежевић. Ипак, према мишљењу већине актера меча, МВП против Напретка био је млади Кнежевић.

Утисак је да се Никола Кнежевић све боље сналази у улози првотимца Црвене звезде и да максимално користи указано поверење од стране Владана Милојевића, док је исто чинио и у јесењем делу сезоне, када је у постигао првенац у црвено-белом дресу против Трајала, такође у Крушевцу у шеснаестини финала Купа, да би у осмини био прецизан и против Радничког из Ниша на Маракани. Блистао је јуче на терену везиста рођен 2003. године, те је апсолутно заслужено дошао до МВП признања, које су му доделили саиграчи. Кнежевић је у Крушевцу отворио утакмицу голом за ТВ шпице већ у осмом минуту, када је волеј ударцем затресао мрежу ривала на прелепу асистенцију Катаија, да би у наставку меча уписао и две асистенције. Прво је проиграо Уроша Сремчевића у 42. минуту, уз малу асистенцију дефанзивца Напретка ког је закачила лопта на путу до младог шпица, коме је то био и првенац у Звезди, да би четири минута касније послао сјајан пас Александру Катаију, који је рутински прво преварио голмана, а онда послао лопту у празну мрежу.

У новом издању емисије „Звездин МВП“ сазнајте колико је бонуса одиграло меч против Напретка, колики је био посед лопте наше екипе, као и колико је било удараца на гол, али и жутих картона.

Претходни текстКК Црвена звезда Меридианбет: „Експертиза не одговара чињеницама“, али знамо шта је циљ
Следећи текстВатерполисти поражени у Шапцу у првом мечу за 3. место