Финале играмо у нашој кући!

27

КК Црвена звезда Меридианбет обавештава јавност да ће прве две финалне утакмице плеј-офа АБА лиге у којима је домаћин, организовати у хали „Александар Николић“.

Прве две утакмице финала играју се у понедељак 13.05.20224. године у 20:30 часова као и 15.05.2024. године у 19:30.

Одлука Клуба да утакмице финала организује у дворани у којој наш тим тренира током целе сезоне, а у којој је у континуитету од почетка Плеј офа регионалне лиге, везана је за чињеницу да је хала „Александар Николић“ ПРАВИ домаћи терен за наш тим за коју смо се упркос бројним препрекама изборили током лигашког дела сезоне, уз атмосферу са трибина која је већ годинама заиста увек била велики ветар у леђа генерацијама играча Црвене звезде.

Због капацитета дворане, као и броја сезонских карата, дневних карата неће бити у слободној продаји.

КК Црвена звезда Меридиабнет жели да се захвали још једном свим навијачима који су уз екипу и Клуб током целе сезоне и замоли све навијаче на максимално разумевање у наредном периоду, као и велику подршку екипи и тренеру Сферопулосу, како бисмо сви заједно стигли до циља и важних победа!

Клуб ће такође организовати и постављање видео бимова око дворане „Александар Николић“, а о свим детаљима уз врло прецизне информације и инструкције око уласка у дворану и распореда седења, Клуб ће се огласити током викенда.

… до победе са нама ТИ!

КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстБесплатно за децу до 14 година и против Радничког 1923
Следећи текстЗвездини кадети на тренинг кампу у Азербејџану