Најава преноса – Кадети све ближи титули

12

Омладинску и кадетску селекцију нашег клуба очекују нови мечеви у борби за наслов државног првака. Први ће на терен јуниори, који ће снаге одмерити са Јединством из Уба у суботу од 14 часова. Наши кадети ће истог дана, два сата касније гостовати Олеу. Фудбалери Графичара ће у недељу од 17 часова ићи у госте екипи Текстилца из Оџака.

Изабраници Ненада Милијаша су у прошлом колу савладали Графичар у “гостима” са 1:3. Победу су у финишу меча донели Радоњић и Теофиловић. Након тријумфа над “Графосима” црвено-бели су се вратили на лидерску позицију у првенству. Наредног ривала смо у првом делу сезоне испатили са пет голова у мрежи, а редом су погађали Цветковић, Бубањ, Тегелтија и Вукојевић у првом, односно Мирановић у другом полувремену.

Тим који са клупе предводи Слађан Николић је у рунди за нама савладао Графичар са 0:5, и тако пришао корак ближе освајању титуле, пошто на четири кола до краја има 11 бодова више у односу на вечитог ривала, који има утакмицу мање. У викенду који нам предстоји они ће гостовати екипи Олеа, која заузима девето место у шампионату. У утакмици одиграној у јесењем делу шампионата, наши кадети су били убедљиви и славили са 5:1. Истакао се тада Тадић са два постигнута гола, док су једном мрежу погађали Василић, Ракочевић и Тошић.

Графичар ће у петом колу плеј-офа Прве лиге Србије гостовати у Оџацима екипи Текстилца. Ове сезоне су два пута укрштали копља са наредним ривалом. У првој утакмици је тим из Оџака славио са 4:0, док је на теренима иза југа Маракане резултат износио 2:2. “Графоси” се налазе на позицији број осам и немају резултатски императив, док је Текстилац четврти и на четири бода од промоције у елитни ранг.

Сви мечеви:

Субота, 11 часова, млађи кадети – Графичар – Црвена звезда
Субота, 11 часова и 45 минута, млађи омладинци – ОФК Београд – Црвена звезда
Субота, 13 часова, млађи пионири – Графичар – Раднички НБ
Субота, 14 часова, омладинци – Јединство – Црвена звезда
Субота, 15 часова, пионири – Графичар – 011
Субота, 16 часова, кадети – Оле – Црвена звезда
Субота, 17 часова, петлићи – Црвена звезда – СФУ Академија фудбала

Недеља, 10 часова, пионири – Партизан – Црвена звезда
Недеља, 12 часова, омладинци – Младост – Графичар
Недеља, 12 часова и 30 минута, млађи пионири – Партизан – Црвена звезда
Недеља, 14 часова, кадети – Младост – Графичар
Недеља, 17 часова, ПЛС – Текстилца – Графичар

Претходни текстПораз Звезде и у другом мечу финалне серије
Следећи текстИванић воли утакмице против Радничког