Дујковић: Звезда стално обара рекорде, седма титула у низу за пример

11

Успех који је остварила Црвена звезда је превазишао све минуле подвиге клубова на просторима наше земље. Легендарни фудбалски голман Ратомир Дујковић са доста еуфорије наглашава важност доминације црвено-белих у домаћим оквирима, уз констатовање саме чињенице да је клуб седам пута у низу освојио Суперлигу Србије.

Актуелна генерација са тренером Владаном Милојевићем је успела седми пут заредном да освоји титулу, што је веома тешко и представља велики успех. Биће врло захтевно за друге клубове да надмаше рекорд, а важно је да смо успели да престигнемо вечитог ривала по броју узастопно освојених трофеја државног првака. Надамо се да ћемо на међународном нивоу направити искорак, што би нас још више подигло на интернационалној лествици. Звезда константно иде на обарање, али и остварује рекорде, што је важно за клуб. Требало би у Лозници да будемо прави и дођемо до још једне дупле круне, четврте у низу – поручио је чувени чувар мреже.

Дујковић је са Црвеном звездом стигао до четири титуле шампиона државе и три пехара националног купа, те је добро упознат са чувеном изреком да клуб вреди онолико колико и његови навијачи.

Не би требало пропустити перформанс навијача Црвене звезде на прослави титуле. Сигуран сам да спремају нешто невероватно за само финале – закључио је Дујковић уз осмех.

Претходни текстЗвездиних 10 на кадетском првенству Европе
Следећи текстКрстичић: Прва титула најдража, једва чекам прославу против Чукаричког