Милојевић: Млади се добро показали

16

Фудбалери Црвене звезде су оквиру четвртог кола плеј-офа Суперлиге Србије савладали Младост у Лучанима резултатом 0:1, а утиске после тријумфа изнео је шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић.

Заслужено смо победили, и мислим да је била добра утакмица данас, упркос томе што ни ми, а ни Лучани нисмо имали посебан такмичарски мотив. Покушавали смо да држимо континуитет и да контролишемо игру. Видели сте из пар ситуација како су домаћи одговорили, имају можда и најбољу контру у Суперлиги. Имали смо шансе, искористили једну, тако да честитам играчима, навијачима и свим људима који су дошли да нас гледају. Већ у недељу нас очекује нова утакмица – почео је Милојевић.

Стартовала су чак петорица „бонус“ фудбалера за Звезду на данашњем мечу, а Милојевић је задовољан њиховим партијама.

– Велико искуство је то за њих и задовољан сам како су одиграли. Баш онако како очекујем да напредују, то и тече, иде на боље. На њима је да ћуте, раде и уче од старијих играча.

Домаћи су направили шпалир изабраницима Владана Милојевића и тако честитали седму узастопну титулу првака Србије.

Хвала домаћину на лепом дочеку. Био је добар терен, а амбијент још бољи. Само тако да наставе. Имају и добре младе играче, уз много искусних фудбалера – подвукао је Милојевић.

Претходни текстМладост – Црвена звезда 0:1 (0:0)
Следећи текстМилојевићева 150. победа