Звезда усрећила децу без родитељског старања пред Ускрс

6

Фудбалски клуб Црвена звезда је традиционално пред Ускрс на Маракани угостио и усрећио незбринуту децу из Звечанске, Свратишта за децу Београд и Центра за породични смештај и усвојење Београд.

Најмлађи су уживали на атлетској стази подно северне трибине стадиона “Рајко Митић”, где су фарбали јаја и дружили се у сјајној атмосфери. Трећу годину заредом у организацији нашег клуба преко 100 малишана је посетило Маракану, а Звезда је још једном показала да је одговоран клуб, као и да је време празника прави моменат да се обрати пажња на угрожене слојеве нашег друштва.

Деца су уживала у ускршњем дружењу са првотимцима Звезде. Александар Катаи, Мирко Иванић, Срђан Мијаиловић, Омри Глазер, Ин Бом Хванг, Немања Милуновић, Виктор Радојевић, Урош Сремчевић, Зоран Поповић, Лазар Николић и Јован Шљивић су заједно са малишанима шарали јаја, фотографисали се и одиграли партију фудбала.

Дружење на атлетској стази је након два сата завршено, а за сам крај све госте наш клуб је обрадовао симболичним поклонима.

Претходни текстПокер кадета у вечитом дербију
Следећи текстРеми омладинаца у дербију