Славље Звездиних фудбалерки у Суботици, још корак до титуле

58

Фудбалерке Црвене звезде оствариле су победу над екипом Спартак доо резултатом 5:0 (3:0) у Суботици у оквиру 4. кола плеј-офа Суперлиге Србије.

Црвено-беле су до вођства дошле аутоголом Марије Рајић у 6. минуту. На 2:0 повисила је Софија Сремчевић у 13. минуту, а смо три минута касније било је 3:0, а стрелац је била Анђела Крстић.

Звезда је наставила са добром игром и у другом полувремену, па је Мирела Тенков у 60. минуту постигла четврти гол за наш тим. Коначан резултат поставила је Маргита Васовић која је у 74. минуту затресла мрежу домаћих за 5:0.

Звездине фудбалерке су задржале четири бода предности у односу на другопласирани Спартак, а наредне недеље имаће прилику да освоје своју прву шампионску титулу у дуелу са Слогом у Земуну.

СПАРТАК ДОО – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:5 (0:3)

Суботица – Стадион крај сомборске капије. Судија: Милица Јоксић. Стрелци: Рајић (аутогол) у 6, Сремчевић у 13, Крстић у 16, Тенков у 60. и Васовић у 74. минуту за Црвену звезду.

СПАРТАК ДОО: Праштало, Нинковић, Цветковић, Рајић, Јошић, Радоњић, Јованић, Лешков, Јовић, Арсенин (Лекић од 68. минута), Ђокић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Н.Чавић (Крајшумовић од 46. минута), Шћепановић, Малијар, Жарковић, Крстић (Васовић од 70. минута), Благојевић (Миладиновић од 78. минута), Тенков (Миловић од 62. минута), Сремчевић, М.Чавић, Ђорђевић.

Претходни текстОбавештење КК Црвена звезда Меридианбет
Следећи текстВојводина – Црвена звезда 0:0