Шекуларац и Зубарев одушевили Европу

18

Име Џудо клуба Црвена звезда добро је познато на међународној џудо сцени. Врхунски резултати које постижу наши џудисти у свим узрастним категоријама најбоље говоре о квалитету нашег Клуба.

А да је квалитет друго име џудиста Црвене звезде доказали су млади такмичари Василије Шекуларац и Арсениј Зубарев који су на Џудо кидс кампу у тиму Рустама Орујова освојили звање шампиона Европе на такмичењу у техничким елементима.

Срећан сам јер нас је Рустам Орујов пре свега изабрао међу свом оцом децом на кампу, међу 1000 џудока. Вероватно зато што смо добро радили технике. На такмичењу смо успели и победили што је и био наш циљ– рекао је Василије Шекуларац

Аресниј Зубарев истиче да је њихова победа, успех читаве Црвена звезде.

Најбољи смо Клуб не само у сениорској конкуренцији већ и у младим категоријама. Сада смо још једном доказали да је Звездина џудо школа једна од најбољих у Европи– рекао је Зубарев.

Рустам Орујев је трофени џудиста који је бранио и боје Црвене звезде у Лиги шампиона 2021. и 2022. године.

Добро сам упознат како радите у Црвеној звезди. Имате изузетно квалитетне џудисте у свим узрастима и управо зато сам и изабрао ваше младе џудоке и добро сам учинио. Били су одлични и још једном сам осетио понос јер сам био део Црвене звезде рекао је Рустем Орујов.

Претходни текстОмладинци убедљиви против Радничког
Следећи текстМилојевић: Куп утакмица је архивирана, спремни смо за Војводину