Сви поени Црвене звезде Меридианбет против Студентског центра у Подгорици (видео)

9

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет су у понедељак увече победом над екипом Студентског центра обезбедили пласман у полуфинале регионалне АБА лиге. Црвено-бели су у првом четвртфиналном сусрету одиграном у Београду, после велике борбе, успели да славе резултатом 83:81, а 22. априла су сјајном игром у главном граду Црне Горе потврдили успех и тако прескочили још један степеник ка финалу АБА.

До победе је Црвену звезду са 17 поена водио Јаго Дос Сантос, 13 је имао Немања Недовић, а 12 је убацио Рокас Гедраитис, Треј Томпкинс је додао 11. Са друге стране Матео Дрежњак је убацио 19, а Никола Павлићевић 13.

У другој четвртфиналној утакмици се после скоро четири месеца вратио Никола Топић, који је на паркету провео 16 минута и имао учинак од осам поена, два скока и једне асистенције.

Поред повратка Топића, сусрет у Подгорици ће остати златним словима исписан у историји КК Црвена звезда, јер је управо у тој утакмици капитен Бранко Лазић стигао до 800. наступа у црвено-белом дресу!

Пред изабраницима Јаниса Сферопулоса је сада полуфинална серија, а противник нашег тима биће екипа Меге, која је савладала Цедевита Олимпију.

Све поене црвено-белих из другог четвртфиналног дуела можете погледати у приложеном видеу.

Претходни текстЗвездине фудбалерке славиле против Спартака доо
Следећи текстЗвездина громада – Бранко Лазић! (видео)