Звездаши на каљењу – Гордићева рампа

9

Одлични су били млади фудбалери Црвене звезда који се тренутно налазе на каљењу у другим клубовима. У викенду за нама чак 14 играча је наступало за своје клубове, а највећу пажњу је скренуо млади Милош Гордић.

У дуелу суперлигаша између Милоша Гордића и Александра Кахвића истакао се млади чувар мреже популарних ”Тракториста” који је понео епитет играча утакмице у ремију са Железничаром (0:0). Талентовани голман је за екипу ИМТ-а одиграо 26 утакмица, а ово му је седма на којој није вадио лопту из свог гола. Млади Кахвић је забележио 29 минута на терену ушавши у другом полувремену. Едмунд Адо је на терену провео целу утакмицу и забележио још једну победу у екипи нишког Радничког.

У оквиру Прве лиге Србије ”Графоси” су изгубили на гостујућем терену против Мачве резултатом 2:0. Своје минуте у екипи Графичара су забележили Иван Гутеша и Виктор Радојевић који су играли целу утакмицу док је Андрија Максимовић терен напустио у 70. минуту. У победи ОФК Београда над екипом Јединства са Уба свој допринос су дали Огњен Мимовић и Никола Кнежевић одигравши свих 90 минута. Своје минуте су одлично искористили и Звездини близанци, Никола је из игре изашао након 81. минута док је Јован у игри провео 67 минута. Кенеди Икпоро је у екипи Радничког који се састао са Металцем провео 90 минута али нажалост није успео да забележи победу.

Када је реч о играчима који се кале у иностранству, најбољи викенд иза себе има Стефан Лековић који је одиграо 90 минута у победи Б тима Виљареала над Расинг Феролом. Екипа Кортрајка је поражена од Моленбека на свом терену резултатом 2:4 а Кингс Кангва је на терену провео 21 минут ушавши у другом полувремену. Јегор Пруцев такође није имао повод за радовање јер је Цеље изгубио од Домжалеа резултатом 2:3 а руски везиста је одиграо 67 минута.

ЗВЕЗДАШИ НА КАЉЕЊУ:

Милош Гордић (ИМТ) – 90 минута у ремију са Железничаром (0:0)

Иван Гутеша (Графичар) – 90 минута у поразу од Мачве (2:0)

Огњен Мимовић (ОФК Београд) – 90 минута у победи над Јединством Уб (2:1)

Стефан Лековић (Виљареал Б) – 90 минута у победи над Расинг Феролом (1:0)

Виктор Радојевић (Графичар) – 90 минута у поразу од Мачве (2:0)

Едмунд Адо (Раднички Ниш) – 90 минута у победи над Радником (1:0)

Кингс Кангва (Кортрајк) 21 минут у поразу од Моленбека (2:4)

Никола Кнежевић (ОФК Београд) – 90 минута у победи над Јединством Уб (2:1)

Андрија Максимовић (Графичар) – 70 минута у поразу од Мачве (2:0)

Никола Митуљкић (ОФК Београд) – 81 минут у победи над Јединством Уб (2:1)

Јован Митуљкић (ОФК Београд) – 67 минута у победи над Јединством Уб (2:1)

Кенеди Икпоро (Раднички НБГ) – 90 минута у поразу од Металца (3:2)

Јегор Пруцев (Цеље) – 67 минута у поразу од Домжала (2:3)

Александар Кахвич (Железничар) – 29 минута у ремију са ИМТ (0:0)

Претходни текстЦрвена звезда Меридианбет протутњала Подгорицом право до полуфинала плеј-офа АБА лиге
Следећи текстУ сусрет полуфиналу Купа Србије