Стаменић: Важна победа, навијачи су феноменални

10

Савладали су фудбалери Црвене звезде вечитог ривала резултатом 3:2, а један од најбољих фудбалера на терену био је млади Марко Стаменић.

Одлична и веома узбудљива утакмица. Мислим да смо били бољи ривал и заслужено победили. Дербији су нешто посебно, тек сада када сам на терену схватам колика је њихова важност и какав је то набој. Тешко да постоји утакмица која са собом носи више стреса од ње, и оног позитивног и негативног. Осећамо се одлично након веома важне победе којом смо на прави начин започели плеј-оф. Не опуштамо се и свесни смо да је још 18 бодова у игри, али смо свакако за три корака ближи циљу, а то је титула. Славље је иза нас, време је да у понедељак и уторак на тренингу будемо још бољи, те да утакмицу у среду дочекамо на прави начин – почео је Стаменић.

Оно што посебно одушевљала момка са српским коренима је атмосфера коју праве наши навијачи.

Мени је ово невероватно и неописиво. Одушевљен сам какву подршку имамо, не само на дербију, него на свим утакмицама. Част ми је што сам део свега овог, али сада када је финиш сезоне, желимо да навијачима све то вратимо на најлепши могући начин. Надам се да ћемо се сви заједно радовати у мају. Верујем да то можемо – подвукао је везни фудбалер рођен 2002. године.

Претходни текстПораз црвено-белих од Новог Београда
Следећи текстКатаи најбољи стрелац вечитих дербија у 21. веку!