Црвено-бели отпутовали у Подгорицу на реванш са СЦ Дербијем (понедељак, 18.30)

10

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет отпутовали су у Подгорицу где их у понедељак (Дворана Морача 18.30 часова) очекује реванш меч четвртфинала плеј офа АБА лиге против екипе „СЦ Дерби“.

Након прве утакмице у којој су црвено бели великим преокретом стигли до заслужене победе и вођства од 1-0 у серији, други меч доноси прилику нашем тиму да још једном победом обезбеди пласман у полуфинале.

Од прве утакмице, наш тим је вредно тренирао, али и остао без Адама Ханге који ће паузирати због повреде шаке, док би у тим према најавама тренера Јаниса Сферопулоса у тим требало да се врати Никола Топић:

– Очекује нас друга утакмица са екипом Сц Дерби и јасно је да морамо да одиграмо на првом месту много, много боље него прву утакмицу у Београду. Прво што морамо да имамо а уму је да морамо да играмо на највишем нивоу знајући да на другој страни имамо такмичарски врло добру екипу која има свој квалитет.

Дејан Давидовац: – Очекује нас други меч четвртфинала против СЦ Дербија. На првом смо били далеко од своје игре и ритма коју смо успели да наметнемо у финишу и додјемо до важне победе. Знамо да против себе имамо тим који је врло квалитетан то су показали у више наврата, па и на последњој утакмици у Београду. Морамо да одиграмо много боље него у утакмици број 1, чвршће, енергичније и са великом жељом да добијемо меч у Подгорици и окончамо четвртфиналну серију.

Екипа се одмах након другог меча враћа за Београд, у случају да буде било потребе да се игра „мајсторица“ она је заказана за наредни петак 26.04.2024.године.

Претходни текстМилојев поклон звездашима за 200. утакмицу – победа у дербију!
Следећи текстАндреј Симић кадетски првак Србије