Најава преноса – Омладинци и кадети против Чукаричког

18

Јуниори и кадети Црвене звезде ће у недељу, 21. априла од 16, односно 11 часова, дочекати екипу Чукаричког на теренима Омладинске школе нашег клуба. Са друге стране, Графичар ће гостовати Мачви у недељу од 18 сати у оквиру 31. кола Прве лиге Србије.

Изабраници Ненада Милијаша ће се састати са Чукаричким у недељу од 16 часова у оквиру 23. кола Омладинске лиге Србије. У великој борби за шампионску титулу, црвено-бели ће имати императив победе на домаћем терену. У претходној рунди наши омладинци су ремизирали са екипом ИМТ (0:0) на гостујућем терену, док су популарни Брђани као домаћини савладали Партизан са 4:0. Пренос утакмице ће бити доступан на Звезда ТВ и Јутјуб каналу у горе назначеном термину.

Кадети Црвене звезде ће у недељу од 11 сати одмерити снаге са Чукарички у оквиру 23. кола домаћег првенства. Тим, који са клупе предводи реномирани стратег Слађан Николић, се налази у одличној форми чему сведоче остварени резултати овог пролећа. Иза црвено-белих је победа на гостовању у Јагодини, где смо били бољи од домаћег састава са 2:0. Са друге стране, Чукарички је тријумфовао над Партизаном са 3:1 на Царевој ћуприји. Утакмицу можете посматрати уживо на Звезда ТВ и нашем Јутјуб каналу.

Развојни тим Црвене звезде ће у недељу од 18 часова гостовати екипи Мачве. Након избореног плеј-офа, пулени Марка Неђића путују у Шабац у оквиру 31. кола Прве лиге Србије. Графоси су у претходној рунди одиграли нерешено против Слободе на страни (1:1), док је Мачва ремизирала са ОФК Београдом такође са 1:1. Меч Графичара ћете бити у прилици да испратите уживо на програму Звездине клупске телевизије и Јутјуб каналу под истим називом.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Петак, 13 часова, млађи омладинци – Графичар – Оле
Петак, 20 часова и 45 минута, петлићи – Црвена звезда – Жарково 2000

Субота, 9 часова, пионири – Графичар – Партизан
Субота, 10 часова, млађи кадети – Партизан – Црвена звезда
Субота, 14 часова и 30 минута, кадети – Вождовац – Графичар
Субота, 16 часова, пионири – Оле – Црвена звезда

Недеља, 9 часова, млађи пионири – Графичар – Колубара
Недеља, 9 часова и 30 минута, петлићи – Бродарац – Графичар
Недеља, 11 часова, омладинци – Вождовац – Графичар
Недеља, 11 часова, кадети – Црвена звезда – Чукарички (УЖИВО ЗВЕЗДА ТВ)
Недеља, 13 часова, млађи кадети – Графичар – Бродарац
Недеља, 16 часова, омладинци – Црвена звезда – Чукарички (УЖИВО ЗВЕЗДА ТВ)
Недеља, 18 часова, ПЛС – Мачва – Графичар (ЗВЕЗДА ТВ)

Претходни текстСаопштење за јавност УО МРК Црвена звезда Примобет
Следећи текстУ сусрет 173. вечитом дербију