Црвено-беле убедљиво до полуфинала Купа Србије

47

Фудбалерке Црвене звезде пласирале су се у полуфинале Купа Србије пошто су у четвртфиналу савладале Војводину у Новом Саду резултатом 6:0 (2:0).

Црвено-беле су оправдале улогу фаворита и без већих проблема дошле до убедљиве победе. Нина Матејић је донела вођство нашем тиму у 16. минуту, а само четири минута касније на 2:0 повисила је Мина Чавић и са тим резултатом се отишло на одмор.

На следећи гол Звездиних фудбалерки се чекало до 65. минута када је мрежу домаћих затресла Дина Благојевић која се после само три минута поново уписала у листу стрелаца и то је било 4:0. Свој други гол постигла је и Матејићева у 72. минуту, а коначан резултат поставила је Мина Чавић у 86. минуту – 0:6.

Поред Црвене звезде у полуфинале купа Србије пласирали су се и ТСЦ и Спартак, а четврти учесник биће познат након дуела Слога Земун – Лавице Дубочица.

ВОЈВОДИНА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:6 (0:2)

Нови Сад – Стадион: Карађорђе. Судија: Мима Станковић. Стрелци: Матејић у 16. и 72, М.Чавић у 20. и 86. и Благојевић у 65. и 68. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Радовановић, Петровић (Војводина), Жарковић (Црвена звезда).

ВОЈВОДИНА: Ђукић, Радовановић (Јовановић од 86. минута), Милошевић, Мајсторовић, Плавшић, Брусин, Тополски, Петровић (Митровић од 86. минута), Тривић, Обрадовић (Перлинац од 46. минута), Денда.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Н.Чавић, Шћепановић (Миловић од 46. минута), Малијар, Жарковић, Благојевић (Илић од 78. минута), Тенков (Крстић од 46. минута – Максимовић од 81. минута), Сремчевић, Матејић (Крајшумовић од 72. минута), М.Чавић, Ђорђевић.

Претходни текстЗвездин мастер „брејк“, корак до титуле!
Следећи текстСтартовала међународна трка „Београд – Бањалука“, Владимир Милошевић наступа за Србију