Слепи и слабовиди уживају у Звездином пролећу

7

ФК Црвена звезда је пети пут од почетка календарске године на огромно задовољство био домаћин особама из Удружења слепих и слабовидих Београд. Наш клуб је на већ традиционалан начин омогућио људима из удружења да уживају у утакмици и победи на дуелу између Црвене звезде и Железничара из Панчева на стадиону “Рајко Митић”.

Звезда наставља веома лепу и друштвено одговорну традицију да брине о људима којима је помоћ најпотребнија, те смо као и против Вождовца, Чукаричког и Радничког 1923, угостили слепе и слабовиде. Имали су прилику да уживају у новом Звездином тријумфу, чиме се црвено-бело пролеће у потпуности наставља, а читав доживљај улепшао им је коментатор Звезда ТВ-а, који је са максималном пажњом успео да дочара сваки догађај на терену, али и трибинама, те са великом еуфоријом пренесе поготке изабраника Владана Милојевића.

Људи из Удружења слепих и слабовидих су и крајем јануара били гости у Музеју ФК Црвена звезде, као и против Вождовца, Чукаричког и Радничког 1923, а наш клуб ће наставити ову акцију и на наредним сусретима на Маракани након два вечита дербија.

Претходни текстКК Црвена звезда Меридианбет организује летњи камп на Златибору
Следећи текстБогавац: Да се у суботу понови 120. дерби