Карте за вечити дерби у полуфиналу Купа Србије у продаји

80

Очекују нас чак два дербија у низу са вечитим ривалом, од којих ће се први, односно првенствени, одиграти 20. априла у 18 часова, док је други у оквиру полуфинала Купа Србије и на програму је 24. априла од 19 сати. Заједничко за обе утакмице је да много тога одлучују у нашој историјској борби. Боримо се за историјску, седму узастопну титулу у домаћем првенству и четврту дуплу круну у низу. Зато буди подршка нашим шампионима и хајде да заједно стварамо нову историју.

Буди подршка у борби за седму узастопну титулу – 173. дерби, прво коло плеј-офа Суперлиге, 20. април 2024. у 18 часова на стадиону Рајко Митић.

Карте за 173. дерби у оквиру првог кола плејофа Суперлиге су у продаји од 11. априла.

Захваљујемо се звездашкој јавности на великом интересовању и позивамо све оне који желе да буду део историје и седме узастопне титуле да што пре обезбеде место на трибини.

Карте су доступне ОНЛАЈН, као и на благајни стадиона. Радно време благајне је сваког дана од 10 до 17 часова.

Обавештавамо све који желе да купе карте за источну трибину, да улазнице могу купити само на благајни стадиона од среде 16. априла.

Буди подршка у борби за четврту узастопну дуплу круну – 174. дерби, полуфинале Купа Србије, 24. Април 2024. у 19 часова на стадиону Рајко Митић.

Борба за освајање Купа Србије улази у завршницу, а наши шампиони се боре за финале и четврти узастопни трофеј, као и за историјску четврту узастопну дуплу круну. Зато буди део још једног дербија и хајде да заједно стварамо нову историју.

Обавештавамо све звездаше да су карте за полуфинале Купа Србије у продаји ОНЛАЈН од среде 16. априла 2024. године.

Буди подршка нашим шампионима у одлучујућим утакмицама и видимо се на Маракани.

Претходни текстАдам Ханга доживео повреду на тренингу
Следећи текстПораз ватерполиста и у Шапцу