Иза југа Маракане – Нови трофеј Звездине најмлађе генерације

20

Звездини бисери рођени 2016. године су освојили државно првенство „Мини Макси“ лиге у Јагодини. Ученици Пеђе Рогића, који су најмлађа Звездина генерација, су тако донели нови трофеј у витрине наше Омладинске школе и наговестили нове успехе на предстојећим турнирима.

У групној фази, малишани су савладали Јагодину, Кристал из Вршца и Аеродром из Крагујевца, а затим су у полуфиналу остварили победу над Мачвом са убедљивих 7:1. Црвено-бели су у финалу одмерили снаге са екипом Аеродром Кидс-а из Крагујевца, а до златне медаље су дошли тријумфом 3:1. Тренер најмлађе генерације која стасава иза југа Маракане је и више него задовољан и оптимистично најављује нове изазове за Звездине бисере.

Утисци са завршног турнира „Мини Макси“ лиге, који се одржао у Јагодини и био је први за генерацију 2016, су заиста сјајни. На најбољи начин смо приказали како се тренира у Црвеној звезди и одличном игром дошли до успеха. Одмерили смо снаге са екипама из разних крајева Србије што нам је увек задовољство. Наредни викенд стартује „Фер-плеј“ лига и турнири који су генерално саставни део сезоне, у којима ћемо учестовати, те са нестрпљењем ишчекујемо наставак сезоне. Први наредни турнир нам је у Словачкој, односно Братислави, који се одиграва од 19. до 21. априла. Отићи ћемо тамо пуни самопоуздања да прикажемо у ком смеру ради Црвена звезда и поред тога да одмеримо снаге са осталим дечацима, који наступају за клубове широм Европе – речи су Пеђе Рогића.

Претходни текстТомашевићева десета на свету са штафетом Србије
Следећи текстЗвездиних седам бонуса