Најава преноса – Омладинци и кадети након паузе дочекују Младост

15

Након репрезентативне паузе, настављају се Омладинска и Кадетска лига Србије, те ће изабраници Ненада Милијаша у недељу од 13 часова дочекати екипу Младости из Лучана у 19. колу домаћег првенства, док ће у истој рунди и истог противника дочекати и изабраници Слађана Николића, такође у недељу, али од 15 сати. Графичар свој меч на теренима Омладинске школе Црвене звезде игра у суботу од 15 часова, када ће му на мегдан изаћи Младост ГАТ у 27. колу Прве лиге Србије.

Са максималним учинком у пролећном делу сезоне је омладинска селекција Црвене звезде отишла на заслужену паузу, славивши прво против Вождовца на домаћем терену (1:0), а онда и у Новом Пазару против истоименог ривала (0:3). Црвено-бели се након 18 одиграних мечева у домаћем шампионату налазе на другој позицији са 39 освојених бодова, шест мање од водећег ИМТ-а, док је њихов наредни ривал на осмом месту са 27 поена. Меч у јесењем делу сезоне завршен је поделом плена у Лучанима резултатом 1:1, док је једини стрелац за тим Ненада Милијаша био Вељко Вукојевић. Директан пренос меча између омладинаца Звезде и Младости можете испратити на Звезда ТВ-у и истоименом Јутјуб каналу са почетком у 13 часова у недељу.

Кадети Звезде ће на терен истрчати одмах после омладинаца, са почетком од 15 часова. Изабраници Слађана су у Краљеву пред репрезентативну паузу освојили веома битна три бода против Кикера (0:2). Црвено-бели се тренутно налазе на другом месту са 46 бодова, док је недељни противник на петом месту са 32. Утакмица у јесењем делу сезоне је завршена победом Младости у Лучанима резултатом 2:1, док је једини стрелац за тим Слађана Николића био Игор Бубања. Звездини кадети имају прилику да у недељу остваре позитиван резултат, а директан пренос меча можете пратити на Звезда ТВ-у у недељу са почетком у 15 сати.

Сениорски тим Графичара је у претходном колу одиграо сјајну утакмицу и савладао са 1:2 екипу Смедерева на тешком гостовању головима Марка Ћурића и Ембоупа Бабакара. Прилику да наставе са добрим партијама у неизвесној борби за плеј-оф, изабраници Марка Неђића имају у суботу, када ће на терену иза југа Маракане дочекати Младост ГАТ од 15 часова. Утакмицу нашег развојног тима имаћете прилике да погледате у одложеном термину.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 9 часова, млађи омладинци – Црвена звезда – Синђелић
Субота, 11 часова, млађи кадети – Црвена звезда – Земун
Субота, 11 часова и 15 минута, пионири – Жарково 2000 – Графичар
Субота, 12 часова и 30 минута, петлићи – Рад – Црвена звезда
Субота, 13 часова, омладинци – Спартак – Графичар
Субота, 15 часова, ПЛС – Графичар – Младост ГАТ (Звезда ТВ, снимак)
Субота, 15 часова, кадети – Спартак – Графичар
Субота, 17 часова, млађи кадети – Графичар – Партизан
Субота, 19 часова, млађи пионири – Црвена звезда – Вождовац

Недеља, 9 часова, пионири – Црвена звезда – Земун
Недеља, 12 часова и 15 минута, петлићи – Жарково 2000 – Графичар
Недеља, 13 часова, омладинци – Црвена звезда – Младост Лучани (Звезда ТВ, уживо)
Недеља, 15 часова, кадети – Црвена звезда – Младост Лучани (Звезда ТВ, уживо)
Недеља, 17 часова, млађи омладинци – Графичар – 011
Недеља, 19 часова, млађи пионири – Графичар – Чукарички

Претходни текстЗвездиних седам пол позиција пред плеј-оф
Следећи текстПре тачно 16 година напустила нас је прва Звездина звезда – Рајко Митић