Милојевић: Респектујемо Јавор, очекујем тешку утакмицу

13

Шеф стручног штаба нашег клуба – Владан Милојевић је изнео очекивања пред утакмицу 27. кола Суперлиге Србије, коју ће црвено-бели одиграти у Ивањици против Јавора у суботу од 16 часова.

Увек је лепо вратити се у Ивањицу, тамо сам почео тренерску каријеру и посветио се том послу. Драго ми је да видим исте људе, нарочито оне који воде клуб, као што је господин Лазовић, који је спортски радник, воли клуб и локалпатриота је. Лепо је вратити се у Ивањицу – рекао је Владан Милојевић.

Говорио је искусни стратег о играчима који су били део националних тимова током мартовског окупљања.

– Задовољан сам. За мене је најбитније да се са репрезентативне паузе врате здрави, да имају минутажу у националним тимовима. У том случају велика је част за Црвену звезду да има толико репрезентативаца.

Осврнуо се Милојевић и на повреду Косте Недељковића.

– Коста је у процесу рехабилитације. Видећемо, чекамо дозволу од лекарског тима.

Истакао је шеф стручног штаба нашег тима и квалитете Јавора.

Увек смо опрезни. Гајим велики респект према Јавору као клубу и Ивањици као граду. Јавор је екипа против које је увек тешко играти. Знамо да по традицији Црвена звезда има потешкоћа у Ивањици. Јавор води искусан и добар тренер, можда и један од најбољих у нашој лиги, господин Радован Ћурчић који има велико искуство. Тактичар је, очекујем јако тешку утакмицу – закључио је Владан Милојевић.

Претходни текстКарте за ИМТ од суботе у онлајн продаји
Следећи текстУ сусрет противнику – Јавор