КК Црвена звезда и Фондација Меридианбет заједно за Ђорђа Милојевића

15

Двадесетогодишњи Ђорђе Милојевић, који болује од малигног саркома илијачне кости, наставак лечења очекује у иностранству. Како су за оперативни захват, који му је неопходан ради излечења, потребна велика финансијска средства, Кошаркашки клуб Црвена звезда и Меридиан фондација, уручили су донацију његовој породици.

Кошаркаши Црвене звезде потписали су дрес са његовим презименом, који су, заједно са Меридиан фондацијом предали његовом брату на поклон. Том приликом капитен црвено-белих Бранко Лазић пружио је подршку Ђорђевој породици, а и позвао друге да се укључе у акцију прикупљања новчаних средстава, неопходних за његово лечење

Позивам све да пошаљу СМС 1641 на 3030, да заједно помогнемо да се Ђорђе излечи од опаке болести – истакао је капитен нашег тима.

О опакој болести говорио је и брат Ђорђа Милојевића, Лазар:

– Борба за његов живот кренула је пре десетак месеци. Примио је неколико хемиотерапија до сада, чекамо одговор болнице из Болоње и надамо се да ће даље лечење наставити у Италији.

Јелена Јоцић, из Меридиан фондације, придружила се позиву Бранка Лазића, истакавши да је неопходно да се све друштвено-одговорне компаније укључе у прикупљање финансијских средстава за Ђорђа Милојевића.

– Надамо се да ћемо, овом донацијом, барем мало помоћи Ђорђу и његовој породици, али овим путем позивамо и све појединце, установе и компаније да се придруже овој заједничкој борби за његово излечење.

Црвено–бела породицо, хајде да помогнемо једном младом дечку да победи у најважнијој животној утакмици.

1641 на 3030 – за Ђорђев живот!

Претходни текстПре тачно 16 година напустила нас је прва Звездина звезда – Рајко Митић
Следећи текстКарте за ИМТ од суботе у онлајн продаји