Звезда седмицом разбила ТСЦ

59

Фудбалерке Црвене звезде забележиле су убедљиву победу над ТСЦ-ом из Кањиже резултатом 7:0 (4:0) у 14. колу Суперлиге Србије.

Црвено-беле су до убедљивог тријумфа стигле головима Нине Матејић која је забележила хет-трик, Анђеле Крстић (2), Софије Сремчевић и Мине Чавић.

Звездине фудбалерке су овом победом сачувале 1. место и седам бодова предности у односу на другопласирани Спартак, пред почетак плеј-офа и борбу за шампионску титулу. Распоред утакмица у групи за пласман од 1. до 4. места биће накнадно објављен.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ТСЦ 7:0 (4:0)

Београд – Стадион: „Рајко Митић“ – југ, вештачка трава. Судија: Мима Станковић. Стрелци: Крстић у 7. и 32, Матејић у 15, 66. и 81, Сремчевић у 19. и Мина Чавић у 50. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Малијар (Црвена звезда), Ђурђевац (ТСЦ).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Н.Чавић, Шћепановић (Миловановић од 75. минута), Малијар (Крајшумовић од 46. минута), Жарковић (Ђукић од 61. минута), Крстић, Тенков (Миловић од 61. минута), Сремчевић, Матејић, М.Чавић (Васовић од 75. минута), Ђорђевић.

ТСЦ: Кирјак, Кецман, Силуши (Боснић од 89. минута), Бечић, Радуновић, Божић (Червенак од 89. минута), Ђурђевац, Грујић, Вешић (Јовић од 75. минута), Трутић, Родић (Спичановић од 61. минута).

Претходни текстУтакмица која може да осигура прво место – Црвена звезда Меридианбет дочекује Мегу
Следећи текстЗвезда савладала Студент и сачувала друго место