Звезда је породица | Миловановићи из Крушевца уживали на Маракани

17

Црвена звезда је наставила са акцијом под називом “Звезда је породица“, којом фамилијама које нису у могућности да дођу на стадион “Рајко Митић“ наш клуб то омогућава. У новој епизоди серијала црвено-бела делегација је обрадовала породицу Миловановић из Крушевца, где су малишани Мијат и Стефан уживали гледајући, заједно са родитељима, првенствени меч између Црвене звезде и Радничког 1923.

Племенита акција нашег клуба настављена је и на утакмици против тима из Крагујевца у оквиру 26. кола Суперлиге Србије, а овог пута прилику да посете Маракану, имали су велики звездаши из породице Миловановић. Чланови породице из Крушевца су још један доказ да се љубав према нашем клубу преноси са генерације на генерацију, а управо Мијат и Стефан од малих ногу обожавају Црвену звезду и редовно прате све успехе нашег тима.

У новом издању емисије “Звезда је породица“ фамилији Марковић смо приредили дан за памћење, с обзиром да су имали прилику да обиђу наш музеј, као и да присуствују утакмици у ВИП Галерији на западној трибини Маракане. Камера Звезда ТВ-а је испратила њихов долазак, а Црвена звезда се побринула за апсолутно сваки детаљ како би уживали у свом дану.

Такође, председник Светозар Мијаиловић је имао задовољство да уочи сусрета угости Миловановиће и уручи им симболичне поклоне. После убедљиве победе црвено-бели, малишани су истрчали на атлетску стазу Маракане како би се фотографисали са својим идолима. Тако су дечаци упознали Глазера, Кангу и остале првотимце.

Претходни текстСпајић: Памтим утакмицу са Зенитом, звездаши дођите на Маракану да уживате
Следећи текстСферопулос и Гиедраитис: Хвала нашим навијачима што долазе, још посла нас чека