Спајић: Памтим утакмицу са Зенитом, звездаши дођите на Маракану да уживате

12

Дефанзивац наше екипе – Урош Спајић је као омладинац Црвене звезде одиграо пријатељски меч са Зенитом 2011. године на Маракани. Сада, тачно тринаест година касније састаће се поново са руским клубом, те учествовати у још једном пријатељском сусрету, када ће у суботу – 23. марта од 19 часова капије стадиона “Рајко Митић” бити отворене за све навијаче.

Сусрет са Зенитом из 2011. године ми је остао у најлепшем сећању. Тада су против руског клуба играли углавном млађи играчи, међу којима сам био и ја, као и неколико првотимаца. Много нам је значила та утакмица, био је прелеп осећај играти против клуба као што је Зенит. Трибине су биле испуњене, атмосфера је заиста била невероватна, а гост на утакмици је био и Владимир Путин. Било је то лепо искуство за мене, али и добар меч, који се завршио нерешеним резултатом – истакао је Урош Спајић.

Искористио је штопер наше екипе да позове навијаче на предстојећи пријатељски дуел са Зенитом.

Позивам навијаче да дођу на утакмицу, која се игра у суботу, биће леп дан, а меч се игра у добром термину. Сви они који дођу ће уживати на стадиону, имаће прилику да гледају верујем добар фудбал, иако је у питању пријатељска утакмица, током репрезентативне паузе. Очекујем сјајну фудбалску представу и леп догађај са нашим пријатељским клубом. Негујемо праве вредности, а утакмица која је пред нама је још само једна потврда тога. Звездаши, видимо се на Маракани – поручио је Урош Спајић.

Претходни текстИза југа Маракане – Повратак Радоњића
Следећи текстЗвезда је породица | Миловановићи из Крушевца уживали на Маракани