Звезда убедљива у Суботици

60

Фудбалерке Црвене звезде оствариле су победу на гостовању у Суботици против Спартака доо резултатом 6:0 (3:0) у 13. колу Суперлиге Србије.

Хет-трик забележила је Нина Матејић која је погађала мрежу домаћих у 10, 17. и 47. минуту меча. Стрелци за наш тим биле су и Дина Благојевић, Софија Сремчевић и Маргита Васовић.

Црвена звезда се налази на челу табеле са седам бодова предности у односу на другопласирани Спартак. У последњем колу црвено-беле дочекују ТСЦ, а потом следи плеј-оф у којем ће четири најбоље екипе играти још шест кола.

СПАРТАК ДОО – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:6 (0:3)

Суботица – Стадион: Градски стадион вештачка трава. Судија: Јелена Цветковић. Стрелци: Матејић у 10, 17. и 47, Благојевић у 21, Сремчевић у 73. и Васовић у 90. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Маљковић (Спартак), Ђорђевић (Црвена звезда).

СПАРТАК ДОО: Унгур (Праштало од 64. минута), Голубовић, Маљковић, Бацковић, Цветковић (Миљковић од 73. минута), Рајић, Јошић (Радоњић од 46. минута), Јованић, Лешков (Лекић од 64. минута), Јовић, Ђокић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Н.Чавић (Илић од 86. минута), Шћепановић, Малијар (Ђукић од 76. минута), Крстић (Васовић од 76. минута), Благојевић, Сремчевић, Крајшумовић (Миловић од 66. минута), Матејић (Миловановић од 86. минута), М.Чавић, Ђорђевић.

Претходни текстПрипреме на Златару за златну летњу сезону
Следећи текстЦрвена звезда – Раднички 1923 5:0 (2:0)