Припреме на Златару за златну летњу сезону

21

Успешна и талентована група тренера Мирјане Стојановић за предстојећу летњу сезону спрема се на планини Златар и надморској висини од око 1250 метара.

Хотел „Панорама“ пружа им све неопходне услове како би њихов боравак и опоравак на припремама био што бољи.

„Други припремни период за летњу сезону одлучили смо да одрадимо на планини. Одлична храна и трчање у шуми дорпиносе доброј атмосфери које могу да се оценим са десет“, истакла је Стојановић.

Тара Вучковић, Наталија Грујић, Катарина Милосављевић и Милица Крупниковић, квартет су који чини исуство и младост. Љубав према атлетици претварају у зацртане циљеве којима теже.

„Девојке се међусобно слажу и помажу једна другој у тренинзима. Некада их у шуми изненади зец, па се не зна ко брже тржи од страха, оне или мали шумски пријатељ“, наводи Мирјана.

У сезони која следи Наталију Грујић очекује Светско јуниорско првеснтво у Перуу, које се он 27. до 31. августа одржава у Лими.

Учесница наредног Европског првенства за млађе јуниоре/ке биће Тара Вучковић. Такмичење се од 18. до 21. јула одржава у Бањској Бистрији, граду Словачке где се прошле године одржавао ЕЈОФ.

Прошлогодиње вишеструке државне рекордерке у дворани имаће узбудљиву сезону пред собом, док остатак групе, Катарина и Милица, своје шансе стварају на националним и међународним такмичењима.

Подсетимо, Атлетски клуб Црвена звезда прогласио је Тару Вучковић за најбољу старију пионирку, а Наталију Грујић за најуспешнију млађу јуниорку клуба у 2023. години.

Претходни текстЗвезда декласирала и Палилулу
Следећи текстЗвезда убедљива у Суботици