Црвена звезда Меридианбет убедљиво прва у региону – Од сада се дружимо и на „WhatsApp“-у

20

Кошаркашки клуб Црвена звезда Меридианбет деценијама важи за најпраћенији клуб из региона, а таква ситуација је и сада – званични пресек Евролиге то и потврђује!

КК Црвена звезда у годинама за нама ради на константној интеракцији са навијачима путем друштвених мрежа, који из дана у дан бодре свој вољени клуб на себи својствен начин. Па тако, пресек Евролиге до јануара говори да је наш клуб убедљиво најпраћенији у региону, односно шести у читавој Европи ако се узме у обзир број пратилаца на друштвеним мрежама.

Када упоредимо јануар прошле и ове године број пратилаца на друштвеној мрежи Инстаграм је увећан за више од 70 хиљада (73.636) – 2023. године је званични налог КК Црвена звезда пратило 251.619 људи, а у јануару је та бројка била на невероватних 325.255, што је за 29,3% више у односу на исти период претходне године.

Невероватан скок смо доживели и на друштвеној мрећи ТикТок, где је забележен раст од чак 75,6%. У јануару прошле године је званични профил Црвене звезде пратило 23.800 пратилаца, а у истом месецу текуће године та бројка је дошла до 41.800, што значи да је још 18.000 налога запратило наш профил.

Када говоримо о друштвеној мрежи X, закључно са јануаром ове године забележен је раст од 8,6%, односно 10.725 више пратилаца у односу на исти месец 2023. године.

Дакле, када се подвуче црта – КК Црвена звезда заиста јесте први најпраћенији клуб из региона, односно шести у Европи. Пре црвено-белих налазе се Реал Мадрид, Барселона, Фенербахче, Бајерн Минхен и Панатинаикос.

Ако гледамо број ангажованих налога на друштвеним мрежама, наш тим се налази на другом месту одмах иза Фенербахчеа.

Осим друштвених мрежа на којима сте до сада навикли да пратите свој вољени клуб, КК Црвена звезда од сада има и званични канал на „WhatsApp“-у – запратите нас и тамо и буди први обавештени о најважнијим вестима и новитетима из табора тима са Малог Калемегдана.

Кликом на линк који следи можете да се придружите нашем каналу – Црвена звезда Меридианбет је на „WhatsApp“-у!

*У обзир узете званичне анализе – Нилсен истраживање и Евролиге на друштвеним мрежама*

Претходни текстИза југа Маракане – Генерација 2007 штанца репрезентативце
Следећи текстЗвездин трио у младој репрезентацији