Звезда узвратила и изједначила у полуфиналу ИХЛ лиге

54

Хокејаши Црвене звезде остварили су победу у Сиску резултатом 4:1 и изједначили су на 1-1 у полуфиналној серији плеј-офа ИХЛ лиге.

Након пораза на пенале у Београду, црвено-бели су спремили жесток одговор хрватској екипи и забележили су убедљив тријумф.

Звезда је повела после четири минута игре голом Марка Младеновића. На почетку друге трећине Марко Драговић је повисио вођство нашег тима, а у 29. минуту у стрелце се уписао и млади Матија Динић. Домаћи су смањили у 34. минуту, а коначан резултат поставио је Драговић својим другим поготком у самој завршници меча – 1:4.

Резултат у полуфиналу је 1:1, а трећи меч на програму је у среду 13. марта од 17.15 часова у Леденој дворани Пионир у Београду.

СИСАК – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:4 (0:1, 1:2, 0:1)

Сисак – Ледена дворана Зибел. Гледалаца: 1.843. Судије: Фајдига, Кнез, Миклич, Мецингер. Казне: Сисак 6 минута, Црвена звезда 8 минута.

СИСАК: Андерсон, Мрђеновић, Чавловић, Дил, Маленица, Ф.Полонијо, Пузић, Безук, Чанић (1ас), Добрић, Канает 1, Вукадин, М.Баждар, Галвин, Л.Јарчов, Ленон, Селитај, Л.Баждар, Бујгер, Краљ, Крикшић, Личина. Тренер: Дејан Дејановић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранковић, Забелин, Чекмарев, Драговић 2, Лештарић, У.Новаковић, Подунавац (1ас), Динић 1 (1ас), Гвозденовић, Митровић, М.Младеновић 1, Шпањевић (1ас), Крављанац, К.Младеновић, Цвик, Ђинђић. Тренер: Игор Косовић.

Претходни текстЗвездина незапамћена доминација у дербију
Следећи текстПораз Звезде у Старој Пазови после пет сетова