Звезда угостила самохране родитеље против Чукаричког

29

Блиста Црвена звезда на почетку овог пролећа, а чланови Удружења Самохраних родитеља били су гости на нашој утакмици против Чукаричког, у којој смо били доминантни и савладали ривала резултатом 3:0.

Чланови Удружења самохраних родитеља су имали прилику да присуствују другој утакмици црвено-белих на стадиону “Рајко Митић” од старта пролећног дела сезоне. Родитељи су пред почетак утакмице обишли музеј, а затим их је угостио председник клуба – Светозар Мијаиловић. Меч изабраника Владана Милојевића, гости су посматрали са источне трибине и уживали у сјајном издању Звезде.

Удружење Самохраних родитеља је основано 14. јула 2000. године у Београду, а занимљива чињеница је да је управо наш клуб пружио подршку поменутој установи приликом формирања и почетка рада. Основни циљ и мотив Удружења је пружање разних облика помоћи својим члановима, а првенствено њиховој деци.

Црвена звезда ће наставити да мисли на чланове Удружења Самохраних родитеља, те им омогућити да бесплатно у будућности прате све утакмице домаћег првенства црвено-белих, које се играју на стадиону “Рајко Митић”.

Претходни текстТодоров: Србија има будућност
Следећи текстЦрвена звезда спремна за почетак новог АНГТ турнира