Тодоров: Србија има будућност

35

Иван Тодоров председник Џудо савеза Србије и почасни председник нашег Клуба, са великим интересовањем и пажњом пратио је дешавања на татамију на Првенству Србије за сениоре.

Обзиром да имамо Првенство Европе за месец и по дана и Олимпијска је година, практично 80 одсто спортиста који имају олимпијске норме нису учествовали на овом такмичењу. Презадовољан сам нивоом борби које су приказане и истакао бих да сам изузетно срећан јер су ови млади такмичари јасно показали да Србија има будућност. Од многих који су учествовали на овом такмичењу очекујем да се пласирају за Олимпијске игре 2028. у Лос Анђелесу истакао је Иван Тодоров.

Домаћа публика данас је имала прилику да ужива у врхунском џудоу Марице Перишић и Милице Жабић.

Марица је спортискиња која воли да се такмичи и драго ми је што је наступала данас. Итекако је значајно за младе наде да раде са Марицом јер им даје озбиљно искуство. То важи и за Милицу Жабић која такође има олимпијску норму. Нажалост остали такмичари као што су Кукољ, Мајдов, Доŝен, Бунчић, Милица Николић, Андреа Стојадинов, нису наступале али се надам да ће добрим пласманом на Првенству Европе и после Олимпијских игара од следеће године као и увек зчествовати на свим такмичењима, нарочито на Државном првенству рекао је Иван Тодоров.

Претходни текстЗвездин талични девети минут
Следећи текстЗвезда угостила самохране родитеље против Чукаричког